Aplicația oficială Wimbledon 2012 review - detalii despre jucători, live feed audio și altele! (Video)

1.114 ori
<b>Aplicația oficială Wimbledon 2012 review - detalii despre jucători, live feed audio și altele! (Video)</b>Trebuie să recunosc că aplicația oficială Wimbledon 2012 este sub cea Roland Garros pentru Android, dar măcar este afișată într-un format adecvat unei tablete. Am testat aplicația oficială Wimbledon pentru Android pe o tabletă Acer Iconia Tab...

Trebuie să recunosc că aplicația oficială Wimbledon 2012 este sub cea Roland Garros pentru Android, dar măcar este afișată într-un format adecvat unei tablete. Am testat aplicația oficială Wimbledon pentru Android pe o tabletă Acer Iconia Tab A200, furnizată de către Eta2U din Timișoara.

Aplicația oferă o secțiune de știri cu o listă de subiecte în partea stângă și știrea propriu-zisă în partea dreaptă. Aveți și o zonă de scoruri live, feed audio direct de la eveniment, o listă cu toți jucătorii și detalii complete despre ei și lista cu data/oră fiecărei dispute între tenismeni. Puteți vedea și cu cine a picat fiecare sportiv în etapele competiției și aveți și o zonă de conținuturi video, cu interviuri și rezumate ale zilei de la Wimbledon.

Din păcate nu există o secțiune de video live, care ar fi fost foarte apreciată la această aplicație. Pentru a urmări o partidă "live" aveți doar zona de livescore și statistici. în fine, avem și o hartă a arenelor Wimbledon, cu locuri de parcare, magazine, toalete și restaurante marcate. Preferam de o mie de ori turul virtual 3D oferit de aplicația Roland Garros, deci per total acest software Wimbledon este sub acela. El primește de la noi nota 7.5 din 10.

Descarcati aplicatia de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×