Nokia 8800 Arte, acum fabricat din aur de 24 de karate

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.578 ori
<b>Nokia 8800 Arte, acum fabricat din aur de 24 de karate</b>Popularul handset Nokia 8800 Arte este acum disponibil intr-o varianta poleita cu aur, ce poarta numele de Gold Firefox Edition. Fara legatura cu celebrul browser cu acelasi nume, handsetul beneficiaza si de incrustarea unor superbe diamante (40 de pietre...

Popularul handset Nokia 8800 Arte este acum disponibil intr-o varianta poleita cu aur, ce poarta numele de Gold Firefox Edition.

Fara legatura cu celebrul browser cu acelasi nume, handsetul beneficiaza si de incrustarea unor superbe diamante (40 de pietre pretioase) sintetice ultra albe. Luxul portabil va fi disponibil pentru utilizatorii cu dare de mana la pretul de 1241 de euro incepand cu data de 1 mai 2008. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu specificatile lui Nokia 8800 Arte, va reamintim ca sliderul este dotat cu o memorie interna de 1GB si display color OLED cu rezolutie de 240x320 pixeli.

8800 Arte suporta conectivitate EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), UMTS, iar lista sa de specificatii tehnice include si Bluetooth 2.0 cu AD2P si USB 2.0. Bateria sa este un Li-Ion de 1000 mAh care rezista 300 de ore in standby, sau 3 ore in modul convorbire. Din pacate handsetul nu include sloturi pentru carduri de memorie, dar se revanseaza prin intermediul unei camere de 3.2 megapixeli cu zoom digital de 8x si autofocus. Adaugati acestor dotari o stralucire inconfundabila a carcasei de aur si veti lua in calcul cu siguranta acest telefon data viitoare cand doriti sa faceti cadou unui Playmate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×