Nokia 8800 Arte, editia Diamond: telefonul de aur include acum si pietre pretioase

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.162 ori
<b>Nokia 8800 Arte, editia Diamond: telefonul de aur include acum si pietre pretioase</b>Cum sa faci un telefon de aur sa fie mai pretios? Cei de la Goldstriker s-au autodepasit, adaugand si diamante albe variantei aurite a celebrui telefon Nokia 8800 Arte, botezat acum Nokia 8800 Arte Diamond Edition. Specificatiile tehnice raman aceleasi,...

Cum sa faci un telefon de aur sa fie mai pretios? Cei de la Goldstriker s-au autodepasit, adaugand si diamante albe variantei aurite a celebrui telefon Nokia 8800 Arte, botezat acum Nokia 8800 Arte Diamond Edition.

Specificatiile tehnice raman aceleasi, de la display-ul OLED QVGA de 2 inch si 16 milioane de culori, pana la modalitatea eleganta de afisare a orei pe ecran. Senzorii de lumina ambientala vor ajusta stralucirea ecranului, in functie de mediul in care va aflati, facand vizualizarea continuturilor mai buna. Playerul acestui telefon pretios suporta formaturile AAC, eAAC+, MP3, MIDI, AMR si WMA, in vreme ce camera sa integrata are o rezolutie de 3.2 megapixeli, zoom digital de 8x si autofocus.

Nokia 8800 Arte Diamond Edition inregistreaza video in mod landscape si include si un player video. Printre formaturile de imagine suportate se numara JPEG, GIF, BMP si PNG, iar playbackul video si streamingul sunt disponibile in cazul fisierelor media in format 3GPP, H.263 sau H.264. In cazul in care aveti o persoana draga, careia doriti sa ii faceti cadou o astfel de bijuterie, trebuie sa stiti ca handsetul customizat de Goldstriker costa nu mai putin de 1500 de euro, dar va fi un cadou de neuitat, in cazul in care nu optati pentru Nokia 8800 Lamborghini sau Nokia 8800 Aston Martin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×