Android O ar putea debuta chiar săptămâna viitoare, odată cu Nokia 8

3.243 ori
<b>Android O ar putea debuta chiar săptămâna viitoare, odată cu Nokia 8</b>O sursă din cadrul dezvoltatorilor Android scoate la iveală astăzi faptul că Android O ar putea debuta chiar săptămâna viitoare oficial, din aceeași zi urmând a fi pus și la dispoziția utilizatorilor de terminale Pixel. O altă veste la fel de interesantă

În ultimii ani release-urile Android au sosit mai aproape de finalul anului, dar ne plac surprizele uneori, de aceea nu cred că ar deranja pe nimeni dacă noul zvon despre Android O se dovedeşte a fi real. Se pare că o sursă din cadrul dezvoltatorilor ar fi aflat că Android O ar putea debuta chiar săptămâna viitoare.

Nokia 8

Ştiam că Google a lansat recent developer preview-ul final pentru Android O, care nici măcar nu are un nume de cod asociat unui desert încă. Beta-ul final e un semn că se apropie şi versiunea oficială, deci ar putea fi reală scăparea. Cu puţin noroc săptămâna viitoare apare Android O pe telefoanele Google Pixel şi vedem şi mascota Oreo (sau ce alt desert va fi) ridicată în campusul Google.

Pe de altă parte tocmai a apărut un nou benchmark pentru un presupus Nokia 8, care ar rula Android 8.0.0. Să fi ales Google tocmai Nokia pentru acest debut? Zvonuri recente asociau şi LG V30 cu acest debut, deci nimic nu e exclus aici. Sau e doar un test al celui mai nou Android pe viitorul flagship Nokia... Vă reamintesc că Android O a fost anunţat la Google I/O 2017, are un easter egg cu o caracatiţă, aduce noutăţi la nivel de aplicaţie Camera, mod Picture in Picture şi Notification Dots.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×