Xiaomi Redmi 5 este certificat de FCC; aduce un procesor octa-core, 3 GB RAM și 32 GB stocare

957 ori
<b>Xiaomi Redmi 5 este certificat de FCC; aduce un procesor octa-core, 3 GB RAM și 32 GB stocare</b>Cei de la FCC au certificat în aceste zile și smartphone-ul Xiaomi Redmi 5, telefon din zona de buget ce va opta pentru un ecran cu aspect 18:9 după cum am aflat în numeroase rânduri. Documentele de aici ne confirmă că telefonul

Pe final de an așteptăm cu mare nerăbdare și lansarea lui Xiaomi Redmi 5, telefon din zona de buget ce va avea parte de multă atenție din partea publicului datorită upgrade-ului major pe care îl va aduce în raport cu generația anterioară. Vorbim desigur despre trecerea la un panou cu aspect 18:9 ce i-ar putea convinge pe mulți să-l achiziționeze, mai ales dacă ținem cont de prețul foarte mic la care va sosi comercial.

Xiaomi Redmi 5

Am aflat numeroase informații despre acest telefon în ultima vreme și astăzi descoperim că FCC tocmai ce a certificat dispozitivul în cauză. În documentele cu pricina ne sunt prezentate câteva capturi de ecran și o schiță a handset-ului ce confirmă prezența unui scanner de amprente în spate.

Xiaomi Redmi 5

Zona info din meniul telefonului scoate la iveală că printre dotările sale vom regăsi un procesor cu 8 nuclee tactate la 1.8 GHz, 3 GB RAM și 32 GB de stocare. Modelul de aici rulează MIUI 9 în versiunea beta și observăm că din cei 32 GB de stocare flash doar 24,60 GB vor fi disponibil pentru utilizator.

Lansarea este programată pentru data de 7 decembrie, zi în care vom afla și prețurile de comercializare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×