Nokia 9 Pureview disponibil în România de la începutul lunii aprilie; Telefonul cu 5 camere costă sub 2800 lei

1.010 ori
<b>Nokia 9 Pureview disponibil în România de la începutul lunii aprilie; Telefonul cu 5 camere costă sub 2800 lei</b>Primăvara se numără... camerele! Nokia 9 Pureview a primit în această săptămână o dată de lansare în magazinele din România. Terminalul va fi disponibil la începutul lunii aprilie, etalând 5 camere în spate şi Android Pie curat

Primăvara se numără... camerele! Nokia 9 Pureview a primit în această săptămână o dată de lansare în magazinele din România. Terminalul va fi disponibil la începutul lunii aprilie, etalând 5 camere în spate şi Android Pie curat, la un preţ sub 2800 de lei.

Retaileri precum eMAG.ro, evoMAG.ro şi PCGarage.ro au deja listat telefonul. Nokia 9 Pureview are atât atributul opticii Light, cât şi al celei Zeiss. Light este compania cu primul telefon cu 16 camere din lume şi de la acel experiment şi-a perfecţionat optica. Acum o pune la treabă pe noul Nokia, care vine cu 5 camere în spate, dintre care 2 sunt senzori de culoare pentru imagini vibrante şi 3 sunt senzori monocromi pentru claritate, detalii şi lumină sporită.

Senzorii fac captură simultan şi adună de până la 10 ori cantitatea de lumină a unei camere standard de telefon. La pachet vine şi un senzor Time of Flight, iar împreună aceste mecanisme capturează 1200 de straturi de adâncime, faţă de 10 cât are un telefon normal. 60 de megapixeli de date imagistice sunt strânşi şi prelucraţi pe acest terminal, la nivel de ISP, DSP, GPU şi CPU. Există şi un coprocesor dedicat de imagine, care reglează individual expunerea şi balansul de alb pentru fiecare cameră.

Telefonul suportă şi editare RAW direct pe device şi vine cu soluţii Adobe Lightroom. Iată dotările lui Nokia 9:

  • Display: 5.99 inch, P-OLED, 2880 x 1440 pixeli
  • CPU: Snapdragon 845
  • RAM: 6 GB
  • Stocare: 128 GB (fără microSD)
  • Baterie: 3320 mAh
  • Camera: Spate: 5 x 12 MP + senzor ToF şi bliţ dual tone / Faţă: 20 MP
  • Conectivitate: USB Type-C, 4G LTE, Bluetooth 5.0, WiFi a/b/g/n/ac

Telefonul dispune şi de încărcare wireless, are cititor de amprente integrat în ecran şi face parte din programul Android One. E o mare realizare faptul că are un spate din sticla atât de plat și arătos, fără protuberanță, având în vedere cu ce camere vine. L-am scos din cutie deja şi revenim cu un material dedicat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×