Oppo Reno va sosi în 2 variante, cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 şi 710

784 ori
<b>Oppo Reno va sosi în 2 variante, cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 şi 710</b>Oppo Reno este unul dintre telefoanele interesante aşteptate să debuteze în luna următoare. Va sosi pe 10 aprilie, având la bord un mecanism de zoom lossless 10X deloc diferit de ce vom vedea mâine pe Huawei P30 Pro

Oppo Reno este unul dintre telefoanele interesante aşteptate să debuteze în luna următoare. Va sosi pe 10 aprilie, având la bord un mecanism de zoom lossless 10X deloc diferit de ce vom vedea mâine pe Huawei P30 Pro. Telefonul a primit deja teasere, iar acum aflăm şi cum vor suna versiunile sale la capitolul specificaţii.

Terminalul a fost prezentat în culisele MWC 2019, iar zvonurile afirmau că vom vedea 5 variante de Oppo Reno, dar acum descoperim că de fapt vor fi doar 2. Versiunea standard va avea un procesor Snapdragon 855, dar va exista şi o versiune lite cu Snapdragon 710. În rest cele două terminale ar trebui să aibă dotări similare, plus minus niste GB RAM.

Oppo Reno

Oppo Reno se va baza pe un senzor principal de 48 MP Sony IMX586, la pachet cu o cameră ultra wide 120 de grade şi încă o cameră telephoto periscop. Noul venit are un corp cu spate curbat din sticlă şi fără vreo protuberanță pentru cameră. Am aflat şi că va avea un screen to body ratio impresonant de 93.1%, deci muchiile vor fi foarte înguste. Are şi un breton "picătură" în zona frontală şi un cititor de amprente integrat în ecran.

Ar trebui să aducă şi o încărcare ultra rapidă marca SuperVOOC. Recent am văzut şi fotografii cu zoom 10X realizate de acest device la cele 8 minuni ale lumii, dar suntem precauţi după falsul Huawei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×