Nokia 9 Pureview apare în randări proaspete, cu 5 camere în spate şi cititor de amprente în ecran

1.285 ori
<b>Nokia 9 Pureview apare în randări proaspete, cu 5 camere în spate şi cititor de amprente în ecran</b>V-a fost dor de randările lui Nokia 9 Pureview? Terminalul tocmai a apărut într-o nouă scăpare, un set de randări marca 91Mobiles, care ne prezintă handsetul aşa cum îl ştiam deja, dar cu detaliile finisate

V-a fost dor de randările lui Nokia 9 Pureview? Terminalul tocmai a apărut într-o nouă scăpare, un set de randări marca 91Mobiles, care ne prezintă handsetul aşa cum îl ştiam deja, dar cu detaliile finisate.

Cu Huawei P30 zicând "pas" la MWC 2019 (îşi prezintă telefonul în martie la Paris), e clar că Nokia va domina la nivel de optică fluxul de noutăţi MWC. Poate doar Sony să le dea ceva bătăi de cap, dar în nici un caz cu 5 camere. Viitorul flagship apare acum cu aceeaşi "constelaţie" de camere în spate, cu corp din sticlă şi metal şi fără a tăia prea mult din muchia de sus şi jos a panoului frontal.

Nokia 9 Pureview

Vedem şi simbolul cititorului de amprente integrat în ecran, dar şi o cameră selfie ce pare generoasă. Nu avem breton aici, iar difuzorul de convorbiri este unul normal că amplasare şi dimensiuni. Branding-urile Zeiss şi Android One sunt la posturi. Aceste randări se potrivesc cu cele realizate în parteneriat de @OnLeaks şi 91Mobiles. Se pare că nu avem jack audio la bord, ci vom folosi un adaptor de la USB Type-C la 3.5 mm.

Handsetul ar trebui să aibă un ecran de 5.99 inch Quad HD, cu aspect 18:9, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Camera principală va include un senzor cu rezoluţie mare, un senzor cu obiectiv ultra wide, unul care face captura Bokeh şi unul telephoto. Al cincilea senzor e fie monocrom, fie cel 3D ToF de care am tot auzit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×