Samsung Galaxy A50 primeşte o actualizare software, cu îmbunătăţiri pentru cititorul de amprente din ecran

1.026 ori
<b>Samsung Galaxy A50 primeşte o actualizare software, cu îmbunătăţiri pentru cititorul de amprente din ecran</b>Poate cel mai dorit telefon midrange al momentului, Samsung Galaxy A50 tocmai a primit o actualizare software importantă. Aceasta vine imediat după ce telefonul primise security patch-ul pe luna martie. Aflaţi ce e nou mai jos

Poate cel mai dorit telefon midrange al momentului, Samsung Galaxy A50 tocmai a primit o actualizare software importantă. Aceasta vine imediat după ce telefonul primise security patch-ul pe luna martie. Aflaţi ce e nou mai jos.

Changelog-ul oficial pare a se axa pe îmbunătăţiri aduse cititorului de amprente integrat în ecran. Se umbla şi la stabilitatea telefonului şi apar şi bug fix-uri. Pachetul software ocupă în jur de 438 MB şi duce build-ul acestui smartphone la A505FDDU1ASC6. Vine Over the Air pe telefoane şi are rolul de a îmbunătăţi acurateţea şi viteza cititorului de amprente.

A se remarca că şi seria Galaxy S10 a primit un update similar recent şi se pare că încă unul ar fi gata să vină pentru ca Samsung să se asigure că autentificarea merge perfect. Vă reamintesc că Galaxy A50 este un telefon midrange, cu Android Pie, o cameră selfie de 25 MP și o cameră triplă în spate.

Are baterie de 4000 mAh, încărcare rapidă şi ecran generos, de 6.4 inch Super AMOLED Full HD+. Telefonul vine cu 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare şi costă în jur de 1700 de lei pe piaţa locală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×