Nokia a inaugurat astazi fabrica de la Jucu, judetul Cluj

1.424 ori
<b>Nokia a inaugurat astazi fabrica de la Jucu, judetul Cluj</b>Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a inaugurat astazi fabrica de la Jucu, judetul Cluj, ne informeaza dailybusiness.ro. Aflam si ca luna viitoare fabrica va atinge o productie de 10 milioane de terminale mobile. Anssi Vanjoki,...

Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a inaugurat astazi fabrica de la Jucu, judetul Cluj, ne informeaza Dailybusiness.ro. Aflam si ca luna viitoare fabrica va atinge o productie de 10 milioane de terminale mobile.

Anssi Vanjoki, vicepresedinte executiv Nokia markets a declarat ca angajatii din Romnia sunt foarte dedicati si ca operatiunile din Cluj vor fi o parte integranta a retelei Nokia globale de productie si distributie. La ora actuala aceasta fabrica produce 10 tipuri de telefoane, procesul de productie debutand in februarie cu modelul Nokia 1200, iar randamentul fabricii de la Jucu este acum de 6 milioane de terminale pe luna.

Intreprinderea are aproximativ 1600 de angajati, dar acest numar va ajunge la 3500, in clipa in care fabrica va fi la capacitate maxima, cel mai probabil in 2009. Suprafata ocupata de fabrica, in variata sa completa este de 34.000 de metri patrati. Nokia produce la ora actuala 17 telefoane pe secunda la nivel mondial, iar in 2007, finlandezii au produs 450 de milioane de telefoane.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×