Nokia aduce stilul indraznet al colectiei L'Amour pe piata globala CDMA

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.548 ori
<b>Nokia aduce stilul indraznet al colectiei L'Amour pe piata globala CDMA</b>Noul telefon&nbsp; satisface atat pe cei practici cat si pe cei pasionati de stil si de un set de dotari complete. Inspirat din aceeasi paleta de culori si texturi care au definit colectia Nokia L'Amour ca liderul de fashion design pentru mobile, Nokia...

Noul telefon  satisface atat pe cei practici cat si pe cei pasionati de stil si de un set de dotari complete.

Inspirat din aceeasi paleta de culori si texturi care au definit colectia Nokia L'Amour ca liderul de fashion design pentru mobile, Nokia 7088 asi face debutul astazi, aducand un nou nivel de sofisticare pe piata CDMA. Nokia7088 nu este doar primul model CDMA din populara colectie L'Amour, dar este si primul care aplica acest design remarcabil la o configuratie cu culisare.

Nokia 7088 face o prima impresie puternica, atragand imediat atentia la tastele sale ca niste bijuterii si pad-ul atent conceput in cadrul metalic, texturile indraznete ce imita pielea se gasesc atat pe fata cat si pe partea din spate la Nokia 7088, imbunatatind experienta tactila, si accentuand echilibrul dintre tehnologie si natura care este spiritul colectiei L'Amour.

"Colectia Nokia L'Amour a fost primita cu entuziasm de oamenii pasionati de design din toata lumea. Suntem incantati ca putem aduce aceasta experienta indrazneata de stil si gust catre clientii CDMA," a declarat Larry Paulson, Vice Presedinte si Director general al diviziei CDMA de la Nokia. "Nokia 7088 va atrage cu siguranta atentia imediat cu forma sa frumoasa si dotarile generoase. Adaugand la aceasta renumele calitatii Nokia si interfata usor de folosit, suntem siguri ca clientii vor avea o relatie de durata cu acesta."

O tasta dedicata face usoara activarea inregistrarii video si a camerei cu flash LED, permitand captura de imagini si clipuri video care pot fi vazute pe ecranul color foarte mare de 128 x 160 pixeli al Nokia 7088. Un difuzor cu doua cai, inregistrare de voce si calendar fac ca Nokia 7088 sa fie la fel de productiv pe cat este de modern, in timp ce navigatorul incorporat poate fi folosit pentru a accesa informatiile din miscare.

Se asteapta ca Nokia 7088 sa fie disponibil pe piete selectate din Asia/Pacific, Orientul Mijlociu, Africa, China si America Latina din al doilea trimestru al anului 2007.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×