Nokia aduce stilul indraznet al colectiei L'Amour pe piata globala CDMA

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.533 ori
<b>Nokia aduce stilul indraznet al colectiei L'Amour pe piata globala CDMA</b>Noul telefon&nbsp; satisface atat pe cei practici cat si pe cei pasionati de stil si de un set de dotari complete. Inspirat din aceeasi paleta de culori si texturi care au definit colectia Nokia L'Amour ca liderul de fashion design pentru mobile, Nokia...

Noul telefon  satisface atat pe cei practici cat si pe cei pasionati de stil si de un set de dotari complete.

Inspirat din aceeasi paleta de culori si texturi care au definit colectia Nokia L'Amour ca liderul de fashion design pentru mobile, Nokia 7088 asi face debutul astazi, aducand un nou nivel de sofisticare pe piata CDMA. Nokia7088 nu este doar primul model CDMA din populara colectie L'Amour, dar este si primul care aplica acest design remarcabil la o configuratie cu culisare.

Nokia 7088 face o prima impresie puternica, atragand imediat atentia la tastele sale ca niste bijuterii si pad-ul atent conceput in cadrul metalic, texturile indraznete ce imita pielea se gasesc atat pe fata cat si pe partea din spate la Nokia 7088, imbunatatind experienta tactila, si accentuand echilibrul dintre tehnologie si natura care este spiritul colectiei L'Amour.

"Colectia Nokia L'Amour a fost primita cu entuziasm de oamenii pasionati de design din toata lumea. Suntem incantati ca putem aduce aceasta experienta indrazneata de stil si gust catre clientii CDMA," a declarat Larry Paulson, Vice Presedinte si Director general al diviziei CDMA de la Nokia. "Nokia 7088 va atrage cu siguranta atentia imediat cu forma sa frumoasa si dotarile generoase. Adaugand la aceasta renumele calitatii Nokia si interfata usor de folosit, suntem siguri ca clientii vor avea o relatie de durata cu acesta."

O tasta dedicata face usoara activarea inregistrarii video si a camerei cu flash LED, permitand captura de imagini si clipuri video care pot fi vazute pe ecranul color foarte mare de 128 x 160 pixeli al Nokia 7088. Un difuzor cu doua cai, inregistrare de voce si calendar fac ca Nokia 7088 sa fie la fel de productiv pe cat este de modern, in timp ce navigatorul incorporat poate fi folosit pentru a accesa informatiile din miscare.

Se asteapta ca Nokia 7088 sa fie disponibil pe piete selectate din Asia/Pacific, Orientul Mijlociu, Africa, China si America Latina din al doilea trimestru al anului 2007.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×