Razer ar putea lucra la o nouă tabletă, sau chiar un smartphone

754 ori
<b>Razer ar putea lucra la o nouă tabletă, sau chiar un smartphone</b>Razer este un etalon pe piaţa de gaming, prin accesoriile pe care le produce şi aparent pregăteşte un terminal mobil interesant. Zvonurile afirmă că ar putea fi un smartphone, sau poate chiar un headset VR, eventual o tabletă, deşi compania a mai lucrat..

Razer este un etalon pe piaţa de gaming, prin accesoriile pe care le produce şi aparent pregăteşte un terminal mobil interesant. Zvonurile afirmă că ar putea fi un smartphone, sau poate chiar un headset VR, eventual o tabletă, deşi compania a mai lucrat la astfel de device-uri cu parteneri în trecut.

Ce ştim cu siguranţă e că firma a contractat o terţă parte pentru a livra un nou device mobil. CEO-ul Min-Liang Tan a postat pe Twitter o ofertă de job, care implică un proiect pe bază de smartphone aparent. Poziţia e de genul "Product Developer (Mobile)", ca să îl cităm exact pe oficial. Candidatul trebuie să aibă cunoştinţe de sisteme ARM şi componente, dar şi să fie la curent cu cele mai noi telefoane, tablete şi terminale mobile.

Personal, sunt ceva mai precaut legat de această iniţiativă şi mă gândesc mai degrabă la un accesoriu de gaming ataşabil la un telefon, tableta etc. Poate să fie vorba despre un soi de husa-joystick sau alte add-on-uri cu extra butoane şi thumbstic-uri, eventual şi baterie extra la pachet. Ce e sigur că e produsul va costa mult pentru că Razer are această tradiţie a preţurilor ridicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×