Nokia-Alcatel-Lucent: activitatea integrată începe de pe 14 ianuarie!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 827 ori
<b>Nokia-Alcatel-Lucent: activitatea integrată începe de pe 14 ianuarie!</b>La &icirc;nceputul acestui an Nokia a preluat controlul asupra Alcatel-Lucent, oferind acţiuni publice şi listate la bursă pentru perioada post-fuziune. Nokia va deţine aproape 80% dintre acţiunile Alcatel-Lucent oferite la bursă. &nbsp; Rajeev...

La începutul acestui an Nokia a preluat controlul asupra Alcatel-Lucent, oferind acţiuni publice şi listate la bursă pentru perioada post-fuziune. Nokia va deţine aproape 80% dintre acţiunile Alcatel-Lucent oferite la bursă.

Rajeev Suri, preşedinte şi CEO Nokia a declarat că e încântat că implementarea şi oferta de acţiuni pentru compania post fuziune are succes. Investitorii şi acţionarii şi-au exprimat încrederea în nouă companie. Începând cu 14 ianuarie 2016, Nokia şi Alcatel Lucent vor avea un portofoliu comun "end to end", care ar trebui să vină în întâmpinarea clienţilor la nivel global.

Capacitatea de cercetare şi dezvoltare va fi net superioară acum, ajutând la o trecere cât mai eficientă în era în care Internet of Things, 5G şi soluţiile Smart Home devin omniprezente, adică în viitorul deceniu. 2.052.812.101 acţiuni Alcatel-Lucent au fost oferite pe piaţa bursieră, ca şi peste 264 milioane de acţiuni American Depositary.

Nokia va pune în functiune un program de capitalizare de 7 miliarde de euro pentru a optimiza structura sa financiară şi a oferi acţionarilor capitalul în exces. Ce trebuie să reţinem aici? Că grupul Nokia a preluat controlul asupra Alcatel-Lucent în urma unei oferte de 15.6 miliarde de euro, după un schimb de acţiuni.

Ca urmare a veştilor acţiunile Nokia au crescut cu 0.6%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×