Skype, in sfarsit pe PSP

1.353 ori
<b>Skype, in sfarsit pe PSP</b>Dupa numeroase intarzieri, care au enervat fanii consolei portabile a celor de la Sony, Skype este in sfarsit disponibil pe PSP. Cel mai nou upgrade de firmware, cel la versiunea 3.90 include si Skype la categoria Network. Va trebui remarcat totusi faptul...

Dupa numeroase intarzieri, care au enervat fanii consolei portabile a celor de la Sony, Skype este in sfarsit disponibil pe PSP.

Cel mai nou upgrade de firmware, cel la versiunea 3.90 include si Skype la categoria Network. Va trebui remarcat totusi faptul ca acest nou feature va fi disponibil doar pe versiunea Slim a consolei (seria PSP-2000). Astfel, in cazul in care sunteti posesorul unei astfel de console, folositi un microfon si headset compatibil pentru a testa aceasta noua functie. La ora actuala PSP Slim costa 600 RON in magazinele din Romania si reprezinta una dintre cele mai performante console de pe piata.

Marimea si portabilitatea sunt factori decisivi, care separa acest gadget de rivalii sai de la Nintendo, sau chiar de console "desktop", cum ar fi Xbox 360, PlayStation 3 sau Nintendo Wii. Deja PSP suporta Internet browsing, playback WMA, MP3, MP4, include suport Flash, iar homebrewerii i-au creat si un accelerometru. Consola se conecteaza la Internet prin intermediul hot-spoturilor Wi-Fi, deci ar fi bine sa va petreceti timpul in supermarketuri, pe la Romana sau in apropierea facultatilor, pentru o sesiune decenta de multiplayer online portabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×