Nokia anunta telefonul 5730 XpressMusic, dotat cu tastatura full QWERTY

3.002 ori
<b>Nokia anunta telefonul 5730 XpressMusic, dotat cu tastatura full QWERTY</b>Dupa ce a scapat pe web cele 3 handseturi muzicale pe care le pregatea pentru lansarea din cadrul evenimentului special de ieri, Nokia a anuntat in sfarsit oficial aceste telefoane. Printre ele se numara si modelul 5730 XpressMusic, primul handset muzical...

Dupa ce a scapat pe web cele 3 handseturi muzicale pe care le pregatea pentru lansarea din cadrul evenimentului special de ieri, Nokia a anuntat in sfarsit oficial aceste telefoane. Printre ele se numara si modelul 5730 XpressMusic, primul handset muzical cu tastatura QWERTY al finlandezilor.

Telefonul este ideal pentru mesagerie text si email, iar el foloseste un meniu Home specific seriei XpressMusic, oferind acces la informatii dinamice despre muzica, jocuri, contacte, email si calendar. Aceeasi functie include o bara a contactelor imbunatatita, ce afiseaza pana la 20 de persoane apropiate si ofera si acces direct la muzica, N-Gage si alte aplicatii, gen FaceBook, Photos, Ovi Contacts sau Maps.

Prin intermediul lui Ovi Contacts veti afla cine e online, veti putea chatui si afla ce muzica asculta amicii dumneavoastra. Shortcutul Music ofera acces rapid la muzica stocata pe terminal, dar si la Nokia Music Store, unde veti descoperi informatii despre artisti si noi melodii, pe care le puteti descarca. Nokia 5730 XpressMusic ii va multumi si pe gameri, de vreme ce ofera suport N-Gage si vine cu taste speciale pentru jocuri.

Telefonul va fi lansat in cel de-al treilea trimestru al lui 2009 si va avea un pret de retail de 280 de euro.

Sursa: Nokia.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×