Cricket si Samsung prezinta cel mai mare telefon din lume

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.469 ori
<b>Cricket si Samsung prezinta cel mai mare telefon din lume</b>O metoda inedita de marketing este sa stabilesti o noua performanta demna de Cartea Recordurilor, cum ar fi "Cel mai mare telefon din lume". Este vorba de un model functional al lui Samsung Messenger, promovat printr-o campanie a operatorului Cricket....

O metoda inedita de marketing este sa stabilesti o noua performanta demna de Cartea Recordurilor, cum ar fi "Cel mai mare telefon din lume". Este vorba de un model functional al lui Samsung Messenger, promovat printr-o campanie a operatorului Cricket.

Samsung si Cricket doresc sa intre in Cartea Recordurilor cu acest terminal, prezentat oficial ieri. Suntem surprinsi sa aflam ca telefonul chiar functioneaza si ii puteti folosi tastatura QWERTY pentru a scrie mesaje, puteti folosi handsetul pentru a telefona si ecranul sau pentru diferite functii specifice unui Samsung Messenger de marime normala.

Meniurile sunt neschimbate si accesibile prin intermediul unei taste navigationale plasate sub ecran sau a unor taste directionale incluse in tastatura QWERTY. Messengerul gigantic foloseste atat tastatura numerica, cat si una full QWERTY si va fi foarte interesant sa purtati o convorbire prin intermediul acestui gigant, de vreme ce veti accesa microfonul sau doar daca folositi o scarita.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×