Nokia ar putea lua lectii de la ... Nokla, telefonul clona N98 vine cu un design interesant

2.462 ori
<b>Nokia ar putea lua lectii de la ... Nokla, telefonul clona N98 vine cu un design interesant</b>Deja suntem la curent cu mai toate "lansarile" de terminale Nokla, Scny Ericsson sau LC, aceste clone chinezesti fiind de obicei atractive ca design, dar foarte sarace la capitolul specificatii. Astazi, aruncam o privire asupra lui Nokla N98, impropriu...

Deja suntem la curent cu mai toate "lansarile" de terminale Nokla, Scny Ericsson sau LC, aceste clone chinezesti fiind de obicei atractive ca design, dar foarte sarace la capitolul specificatii. Astazi, aruncam o privire asupra lui Nokla N98, impropriu spus o clona a unui telefon Nokia, deoarece modelul N98 nu exista inca.

Putem totusi afirma ca Nokia ar putea lua lectii de la Nokla, in ce priveste designul, modelul N98 fiind foarte placut privirii, datorita unei suprafete glossy si a ecranului sau touchscreen de mari dimensiuni. Display-ul "clonei" este un QVGA de 3 inchi, iar telefonul este un dual SIM, caruia ii lipseste suportul pentru conectivitate 3G sau EDGE.

Aceasta parodie de telefon vine la pretul de 78 de dolari, iar ultima oara cand am vazut un Nokia N98 era intr-o schita a unui concept, care arata foarte bine. Speram ca finlandezii sa isi spele pacatele cu un potential N98, in special la capitolul procesor si multitasking, 2 probleme grave ale lui N97.

[Via: Uberphones.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×