HTC Magic, intr-un nou clip promotional (Video)

1.545 ori
<b>HTC Magic, intr-un nou clip promotional (Video)</b>Dupa ce a fost lansat in Spania in data de 27 aprilie si apoi a debutat si in restul tarilor europene, HTC Magic a inceput sa capteze tot mai multa atentie din partea presei, prin intermediul dotarilor sale. Facem o trecere rapida in revista a acestora si...

Dupa ce a fost lansat in Spania in data de 27 aprilie si apoi a debutat si in restul tarilor europene, HTC Magic a inceput sa capteze tot mai multa atentie din partea presei, prin intermediul dotarilor sale. Facem o trecere rapida in revista a acestora si aruncam o privire asupra clipului promotional de mai jos:

 
Clipul se axeaza pe cateva functii promitatoare si unice ale handsetului, printre care Google Maps cu Street View, Android Market (acest adevarat App Store Android) si un scaner de cod de bare. Va reamintim ca Magic vine cu un procesor Qualcomm MSM7200A de 528 MHz, 512 MB ROM, 288 MB RAM si un displa touchscreen TFT LCD de 3.2 inchi, care suporta o rezolutie HVGA de 320 x 480 pixeli.

Terminalul incorporeaza o antena GPS, foloseste un trackball in stil BlackBerry si suporta conectivitate HSDPA/WCDMA, dar si quad band GSM/GPRS/EDGE, Bluetooth 2.0, WiFi 802.11 b/g si HTC ExtUSB. Camera sa are o rezolutie de 3.2 megapixeli, iar bateria lui HTC Magic are o capacitate de 1340 mAh, rezistand pana la 400 de minute de convorbire WCDMA si 450 de minute GSM.

[Via: YouTube.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×