Nokia Belle Refresh pentru primele telefoane cu Symbian S^3

2.340 ori
<b>Nokia Belle Refresh pentru primele telefoane cu Symbian S^3</b>Nokia pregătește un update pentru primele telefoane ce rulau Symbian S^3 și care acum au ajuns la Nokia Belle OS. Noul update se va numi Nokia Belle Refresh. Carla sau Belle FP1 nu va veni pentru N8, E7, C7, C6-01, X7, E6. Așa că va trebui să te...

Nokia pregătește un update pentru primele telefoane ce rulau Symbian S^3 și care acum au ajuns la Nokia Belle OS. Noul update se va numi Nokia Belle Refresh. Carla sau Belle FP1 nu va veni pentru N8, E7, C7, C6-01, X7, E6. Așa că va trebui să te mulțumești în cazul în care deții un astfel de smartphone cu Belle Refresh.

O serie de capturi de ecran au ajuns pe web. S-a precizat că nu este varianta finală și s-ar putea să mai apară unele schimbări. Dintre noutățile aduse se remarcă:

- noi widgets;
- playerul muzical are un nou look;
- o mică schimbare și prin bara de notificări;
- un browser mai rapid.

O serie de capturi de ecran ca să vă formați o idee:

Nu se știe o dată aproximativă de lansare și revin cu mai multe detalii din momentul în care avem și o informație oficială. Este cert că Nokia lucrează spre a oferi o experiență cât mai plăcută pe telefoanele Symbian care le-a lansat în urmă cu ceva timp. Un aspect de apreciat față de alte companii care uită de device-urile mai vechi și se concentrează doar pe ce va urma să aducă în piață.

Nokia Belle Refresh pentru primele telefoane cu Symbian S^3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×