Nokia Belle Refresh pentru primele telefoane cu Symbian S^3

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.325 ori
<b>Nokia Belle Refresh pentru primele telefoane cu Symbian S^3</b>Nokia pregătește un update pentru primele telefoane ce rulau Symbian S^3 și care acum au ajuns la Nokia Belle OS. Noul update se va numi Nokia Belle Refresh. Carla sau Belle FP1 nu va veni pentru N8, E7, C7, C6-01, X7, E6. Așa că va trebui să te...

Nokia pregătește un update pentru primele telefoane ce rulau Symbian S^3 și care acum au ajuns la Nokia Belle OS. Noul update se va numi Nokia Belle Refresh. Carla sau Belle FP1 nu va veni pentru N8, E7, C7, C6-01, X7, E6. Așa că va trebui să te mulțumești în cazul în care deții un astfel de smartphone cu Belle Refresh.

O serie de capturi de ecran au ajuns pe web. S-a precizat că nu este varianta finală și s-ar putea să mai apară unele schimbări. Dintre noutățile aduse se remarcă:

- noi widgets;
- playerul muzical are un nou look;
- o mică schimbare și prin bara de notificări;
- un browser mai rapid.

O serie de capturi de ecran ca să vă formați o idee:

Nu se știe o dată aproximativă de lansare și revin cu mai multe detalii din momentul în care avem și o informație oficială. Este cert că Nokia lucrează spre a oferi o experiență cât mai plăcută pe telefoanele Symbian care le-a lansat în urmă cu ceva timp. Un aspect de apreciat față de alte companii care uită de device-urile mai vechi și se concentrează doar pe ce va urma să aducă în piață.

Nokia Belle Refresh pentru primele telefoane cu Symbian S^3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×