MobileDirect.ro listează în ofertă huse pentru phablet-ul Note 7 cu prețuri de pornire de la 19 lei

1.626 ori
<b>MobileDirect.ro listează în ofertă huse pentru phablet-ul Note 7 cu prețuri de pornire de la 19 lei</b>Mai avem doar puțin de așteptat până la prezentarea oficială a phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, terminal care ar urma să fie disponibil la precomandă chiar din ziua lansării pe unel piețe. Și România ar putea fi una dintre aceste regiuni, iar dacă

A mai rămas doar o săptămână până la debutul oficial al phablet-ului Samsung Galaxy Note 7, model așteptat de public cu mare interes și asta pentru că va opta pentru un design arătos și desigur pentru un pachet hardware de excepție. După cum vă amintiți, de-a lungul ultimelor săptămâni am văzut și numeroase huse destinate acestui terminale, accesorii care de astăzi pot fi achiziționate și din România.

Husa Samsung Galaxy Note 7

Așadar, dacă vreți să vă pregătiți din timp cu huse pentru a vă proteja viitoare achiziție, vă recomandăm să aruncați o privire asupra ofertei de produse a celor de la MobileDirect.ro. Regăsim aici o serie de accesorii foarte interesante, de la modele basic colorate în diverse nuanțe și afișate la un preț de doar 19.99 lei, și până la versiuni rugged ce sunt listate în portofoliul retailerului la un preț de 59.99 lei.

Descoperim faptul că toate aceste huse vor ajunge pe stoc la începutul lunii august, la scurt timp după lansarea oficială a smartphone-ului Note 7. Un exemplu de accesoriu este VRS Design High Pro, fiind vorba despre o husă aurie cu finisaj metalic și kickstand integrat. Aceasta oferă acces rapid la porturile de conectivitate, la butoane, și desigur la stylus-ul S-Pen. Puteți consulta întreaga ofertă de aici!

Mulțumim pentru pont lui Dan Ny!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×