Facebook discută achiziția browserului Opera

1.368 ori
<b>Facebook discută achiziția browserului Opera</b>După achiziția Instagram de către Facebook pentru 1 miliard de dolari se credea că o vor lăsa mai încet cu achizițiile pe anul în curs. Mark Zuckerberg are planuri mari și potrivit unui zvon lansat de un blog de tehnologie din dot com ar dori să...

După achiziția Instagram de către Facebook pentru 1 miliard de dolari se credea că o vor lăsa mai încet cu achizițiile pe anul în curs. Mark Zuckerberg are planuri mari și potrivit unui zvon lansat de un blog de tehnologie din dot com ar dori să achiziționeze și Opera Software.

Așa ar intra într-un club select al pieței de browsere web. Aici își dispută cota de piață: Google Chrome, Internet Explorer de la Microsoft, Mozilla Firefox, Safari dezvoltat de către Apple. Opera dispune de o cotă de piață mică la nivel global - sub 5%, dar mereu s-au aflat în fruntea inovațiilor. Browserul lor impresionează în toate testele specifice, iar pe partea de mobile au un browser care-i lider la nivel mondial rulând pe majoritatea tipurilor de telefoane și tablete de la cele mai ieftine smartphone-uri la cele de top.

Opera susține că are peste 200 de milioane de utilizatori la nivel global. Ar fi în interesul Facebook să dezvolte un browser care să ruleze nativ aplicațiile și jocurile dezvoltate pentru Facebook. Să pună și mai mult în valoare ceea ce oferă celebra rețea socială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×