Nokia brevetează o nouă baterie flexibilă cu design de tip "rulada"

Autor:  | Publicat în:  Nokia 871 ori
<b>Nokia brevetează o nouă baterie flexibilă cu design de tip "rulada"</b>știam de ceva vreme de interesul celor de la Nokia legat de terminalele fabricate din materiale flexibile. Ei aveau și un brevet de baterie flexibilă, iar acum a apărut pe web un brevet care face referire la o baterie cu design de tip "rulada". &nbsp;...

știam de ceva vreme de interesul celor de la Nokia legat de terminalele fabricate din materiale flexibile. Ei aveau și un brevet de baterie flexibilă, iar acum a apărut pe web un brevet care face referire la o baterie cu design de tip "rulada".

în ciuda flexibilității, bateria își va păstra rezistenta și capacitatea de alimentare neștirbită. în documentele oficiale e menționat faptul că această sursă de alimentare poate fi folosită pe un terminal electronic portabil. Printre variante sunt menționate și telefoane mobile, console portable, music playere sau chiar notebook-uri.

LG se lauda cu o baterie flexibilă pe modelul LG G Flex, deci putem spune că premiera s-a realizat deja. Să vedem și în ce măsură bateria celor de la Nokia este eficientă și ce înțeleg ei exact prin flexibilitate... Bănuiesc că startul acestui trend pentru finlandezi îl vor da mai degrabă brățările și ceasurile decât telefoanele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×