Nokia C5-03 lansat oficial, vine cu o baterie impresionanta

Autor:  | Publicat în:  Nokia 10.251 ori
<b>Nokia C5-03 lansat oficial, vine cu o baterie impresionanta</b>Nokia tocmai a anuntat lansarea terminaului Nokia C5, cunoscut si drept C5-03, dotat cu o baterie impresionanta ce furnizeaza 11.5 ore de convorbiri GSM si 4.5 ore de convorbiri 3G. Handsetul incorporeaza un ecran touch si il puteti vedea in imaginile de...

Nokia tocmai a anuntat lansarea terminalului Nokia C5, cunoscut si drept C5-03, dotat cu o baterie impresionanta ce furnizeaza 11.5 ore de convorbiri GSM si 4.5 ore de convorbiri 3G. Handsetul incorporeaza un ecran touch si il puteti vedea in imaginile de mai jos.

Nokia C5 masoara 13.8 mm in grosime si cantareste doar 93 de grame, marimea sa fiind apropiata de cea a lui Nokia C6-01 si putin sub cea a lui Nokia N8 sau C7. Iata si lista de specificatii a acestui model bazat pe Symbian^1 (S60 5th edition touch):

  • Display: 3.2 inchi, touch
  • Conectivitate: WiFi, A-GPS, Bluetooth, GSM/EDGE
  • Camera: 5MP, zoom digital 4X, fara blitz
  • Memorie: 40MB, carduri microSD de pana la 16GB
  • Baterie: 11.5 ore de functionare in retele GSM, 4.5 in 3G/ 24-25 de zile de functionare in standby

Nokia C5 permite utilizarea functiilor navigationale si fara un abonament date costisitor, prin intermediul versiunii gratuite a lui Ovi Maps. Telefonul suporta Mail for Exchange si un proces de set-up foarte intuitiv pentru conturi webmail. Noul terminal ofera acces la Ovi Music si Ovi Store si va fi disponibil in curand in magazinele din toata lumea.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×