Nokia confirma un telefon cu touchscreen din seria N

2.151 ori
<b>Nokia confirma un telefon cu touchscreen din seria N</b>Nokia nu se multumeste sa culeaga roadele victoriei obtinute prin intermediul handseturilor N95 si N96, curand si 5800 XpressMusic, astfel ca, in mod previzibil gigantul finlandez a anuntat lansarea unui handset cu touchscreen din seria N. In cadrul unui...

Nokia nu se multumeste sa culeaga roadele victoriei obtinute prin intermediul handseturilor N95 si N96, curand si 5800 XpressMusic, astfel ca, in mod previzibil gigantul finlandez a anuntat lansarea unui handset cu touchscreen din seria N.

In cadrul unui eveniment Nokia organizat la New Delhi, in India, Devinder Kishore, director de marketing al filialei companiei din India a afirmat ca producatorul pregateste numeroase terminale cu touchscreen, printre care si unul din seria N. Vestea nu ii socheaza deloc pe cei care au avut privirile atintite asupra finlandezilor recent si asupra conceptelor acestora.

Inginerii din  Espoo au inteles in sfarsit valoarea interfatelor touch si popularitatea terminalelor cu touchscreen, adoptandu-le sub brandul Nokia. Deocamdata doar XpressMusic 5800 s-a materializat, urmand ca si un smartphone, probabil rival cu iPhone si eventual urmas al lui N96 sa fie anuntat in urmatoarele saptamani.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×