Firefox for Mobile soseste pe Nokia N810, in varianta alpha

1.698 ori
<b>Firefox for Mobile soseste pe Nokia N810, in varianta alpha</b>Iata ca in sfarsit varianta alpha a browserului Firefox, in varianta mobila a fost confirmata si se pare ca el va sosi intai pe terminalul Nokia N810. De ce acesta? Aflati in urmatoarele randuri! Ei bine, N810 este unul dintre cele mai performante si...

Iata ca in sfarsit varianta alpha a browserului Firefox, in varianta mobila a fost confirmata si se pare ca el va sosi intai pe terminalul Nokia N810. De ce acesta? Aflati in urmatoarele randuri!

Ei bine, N810 este unul dintre cele mai performante si populare terminale Nokia produse vreodata si unul cu touchscreen, feature rar pentru un produs al finlandezilor. Firefox for Mobile va folosi o interfata touch, iar browserul, cu nume de cod Fennec va sosi cu aceleasi functii consacrate in versiunea sa desktop.

Printre acestea se numara "super bara" ultimei versiuni de Firefox (desktop), o bara de adrese intuitiva care retine mai mult decat URL-urile scrise si vizitate, memorand si preferintele dumneavoastra de browsing. Oficialii Mozilla ne informeaza ca o versiune alpha a browserului pentru Windows Mobile este in lucru chiar acum si ca va fi lansata in urmatoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×