Samsung are în dezvoltare două tipuri de telefoane flexibile, aparent

1.439 ori
<b>Samsung are în dezvoltare două tipuri de telefoane flexibile, aparent</b>Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului 2016, pare că tot mai multe zvonuri referitoare la smartphone-ul flexibile pregătit de către Samsung apar pe web. Astăzi aflăm că sud-coreenii ar avea două tipuri diferite de telefon flexibil pe care le testeaz

Samsung Electronics ar pregăti două tipuri de smartphone-uri flexibile, se pare, existând şanse ca măcar un astfel de terminal să debuteze la anul. E vorba despre o variantă cu ecran plat pe fiecare parte a unei balamale şi un model cu un panou singular OLED flexibil.

Samsung se mulţumeşte deocamdată să analizeze feedbackul pieţelor pe care testează prototipuri şi va lansa întâi versiunea cu două ecrane şi apoi pe cea flexibilă. În prima fază va produce o cantitate mică de modele dual display şi va analiza cum reacţionează piaţa. Acest telefon nu se îndoaie în sine, ci are o balama la mijlocul corpului şi un ecran plat pe fiecare parte. Se poate deschide ca o carte practic şi poate fi folosit şi că o tabletă.

Telefoanele flexibile sau curbabile Samsung au fost prezentate într-o formă sau alta încă din 2014, drept concepte său prototipuri. În afară de Galaxy Round nu s-a concretizat nimic totuşi. Între timp Lenovo a prezentat un prototip viabil de telefon ce devine brăţara şi tableta, iar Sharp a creat propria sa variantă, cu un ecran propriu care se poate îndoi.

Marea problemă a telefoanelor flexibile Samsung rămâne bateria, care ar trebui să fie şi ea flexibilă, dar fără a îi compromite funcţionarea. Sau, ea poate fi inclusă într-o zonă non flexibilă a terminalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×