Nokia da in judecata magazinele care comercializeaza Nokir E828

6.485 ori
<b>Nokia da in judecata magazinele care comercializeaza Nokir E828</b>Ei, ei, Nokia. Te iei de magazinele care vand NokirE828, dar ignori politicos pe Brando, care revindea infamul brand "Nokir", bazat pe stupida lege chineza a marcii inregistrate si a dreptului de autor. Si daca Nokia nu poate scoate de pe piata setul...

Ei, ei, Nokia. Te iei de magazinele care vand NokirE828, dar ignori politicos pe Brando, care revindea infamul brand "Nokir", bazat pe stupida lege chineza a marcii inregistrate si a dreptului de autor.

Si daca Nokia nu poate scoate de pe piata setul Nokir intr-un fel, exista intotdeauna o alta modalitate. Am tras cu ochiul la Nokia E828 de curand si, din ce am vazut, Nokir era un concurent pe jumatate mort fata de adevaratul Nokia N73 doar in ceea ce priveste aspectul. Dar, de vreme ce nu puteam scoate carcasa Nokir, cine stie ce zacea inauntru.

Celor de la Nokia pare sa nu le pese si nu vor decat sa elibereze rafturile din Hong Kong de aceste seturi Nokir E828. Asadar, daca intr-adevar va doriti aceste Nokir E828 si va aflati prin Hong Kong, ar fi bine sa va grabiti inainte ca magazinele cu produse wireless din zona sa se goleasca din bunavointa Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×