Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.194 ori
<b>Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco</b>MeeGo a ajuns deja preferatul designerilor de telefoane concept Nokia, după cum o dovedește și modelul E10, creat de către Chris Wang. Acest terminal este fabricat din materiale flexibile, iar display-ul său se poate extinde, transformând handsetul...

MeeGo a ajuns deja preferatul designerilor de telefoane concept Nokia, după cum o dovedește și modelul E10, creat de către Chris Wang. Acest terminal este fabricat din materiale flexibile, iar display-ul său se poate extinde, transformând handsetul într-un soi de tablet.

Display-ul lui Nokia E10 este flexibil și destul de subțire pentru a fi rulat în jurul unei axe de 6 mm. Ecranul de bază disponibil utilizatorului are o diagonală de 4 inchi și suportă input touch. Handsetul are două moduri de utilizare: cel compact, în care se comportă ca un telefon normal cu ecran standard, funcție de apelare, SMS-uri, email și alte activități standard și cel desfășurat, care oferă un display mai mare utilizatorului.

Astfel, E10 devine un tablet bazat pe MeeGo, cu un spațiu mai mare de vizualizare a clipurilor video, ecran mai mare pentru browsing web și control touch extins. în ce privește alimentarea, pe lângă bateria din Lithium, terminalul va folosi și 3 baterii solare, ceea ce transformă gadgetul într-unul eco-friendly.

Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco

Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×