Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.216 ori
<b>Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco</b>MeeGo a ajuns deja preferatul designerilor de telefoane concept Nokia, după cum o dovedește și modelul E10, creat de către Chris Wang. Acest terminal este fabricat din materiale flexibile, iar display-ul său se poate extinde, transformând handsetul...

MeeGo a ajuns deja preferatul designerilor de telefoane concept Nokia, după cum o dovedește și modelul E10, creat de către Chris Wang. Acest terminal este fabricat din materiale flexibile, iar display-ul său se poate extinde, transformând handsetul într-un soi de tablet.

Display-ul lui Nokia E10 este flexibil și destul de subțire pentru a fi rulat în jurul unei axe de 6 mm. Ecranul de bază disponibil utilizatorului are o diagonală de 4 inchi și suportă input touch. Handsetul are două moduri de utilizare: cel compact, în care se comportă ca un telefon normal cu ecran standard, funcție de apelare, SMS-uri, email și alte activități standard și cel desfășurat, care oferă un display mai mare utilizatorului.

Astfel, E10 devine un tablet bazat pe MeeGo, cu un spațiu mai mare de vizualizare a clipurilor video, ecran mai mare pentru browsing web și control touch extins. în ce privește alimentarea, pe lângă bateria din Lithium, terminalul va folosi și 3 baterii solare, ceea ce transformă gadgetul într-unul eco-friendly.

Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco

Nokia E10, telefonul flexibil cu MeeGo la bord și alimentare eco

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×