Şeful Samsung North America afirmă că telefoanele cu ecran flexibil sunt foarte aproape de lansare

1.065 ori
<b>Şeful Samsung North America afirmă că telefoanele cu ecran flexibil sunt foarte aproape de lansare</b>La doar puțin timp după ce Lenovo prezenta atât o tabletă, cât și un smartphone pliabil, șeful Samsung North America a venit cu o declarație cel puțin interesantă. Acesta afirmă că

După ce ieri am văzut cum Lenovo prezenta un smartphone şi o tabletă cu ecran pliabil, azi Samsung oferă la rândul său indicii că astfel de produse și modele flexibile sunt mai aproape de lansare decât ne aşteptam. Vestea vine chiar de la şeful Samsung North America, Gregory Lee.

El a făcut declaraţia în cadrul unei conferinţe legate de viitorul tehnologiei mobile organizată în California. Am tot auzit în ultima vreme zvonuri că Samsung ar pregăti aşa numitele modele Galaxy X cu ecran flexibil pentru lansare la anul. Lee a declarat şi că Samsung are prototipuri de genul de 10 ani, doar că problema e producţia în masă la un cost rezonabil.

Vă reamintesc că au trecut câţiva ani de când Samsung experimenta cu Youm şi cu siguranţă tehnologia a evoluat de atunci. Se întâmplă lucruri interesante pe piaţa display-urilor, cu LG intraţi într-un con de umbră în ultima vreme, în vreme ce Sharp poate reapărea oricând pe firmament, de sub aripa Foxconn şi producând super ecrane pentru Apple.

Presimt că CES 2017 ne va spune cu adevărat dacă piaţa e gata pentru evoluţia spre flexibilitate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×