Nokia E6-00 Își dezvăluie fotografiile, Înainte de a fi anunțat, via Picasa

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.920 ori
<b>Nokia E6-00 Își dezvăluie fotografiile, Înainte de a fi anunțat, via Picasa</b>Dacă misteriosul Nokia X7 și-a dezvăluit fotografiile-test realizate cu ajutorul camerei sale, de ce nu ar face la fel și modelul Nokia E6-00? Utilizatorul Picasa Imran Khan a publicat o serie de fotografii realizate cu acest handset, dar și cu...

Dacă misteriosul Nokia X7 și-a dezvăluit fotografiile-test realizate cu ajutorul camerei sale, de ce nu ar face la fel și modelul Nokia E6-00? Utilizatorul Picasa Imran Khan a publicat o serie de fotografii realizate cu acest handset, dar și cu mult-așteptatul E7-00.

Galeria este destul de amplă, iar imaginile au fost realizate în condiții de luminozitate scăzută și pun accentul pe funcția de focus fix a telefonului. Dacă nu vă impresionează calitatea fotografiilor, rețineți că avem de-a face cu handseturi aflate în stadiu de prototip, dar măcar ni se confirmă existența acestora.

Cei de la test-mobile afirmă că Nokia E6-00 este un telefon dotat cu cameră de 8 megapixeli și bliț dual LED, dar acestea sunt doar speculații deocamdată. Oare va marca CES 2011 momentul lansării lui E7 și E6 sau va trebui să așteptăm până la MWC 2011 în februarie?

Nokia E6-00 Își dezvăluie fotografiile, Înainte de a fi anunțat, via Picasa

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×