Telefon Android 2.3 de la Sony Ericsson? XPERIA X12 aka Anzu gata de CES 2011

1.647 ori
<b>Telefon Android 2.3 de la Sony Ericsson? XPERIA X12 aka Anzu gata de CES 2011</b>Deși se zvonea că acest telefon va fi anunțat în cadrul lui MWC 2011 luna viitoare, iată că un poster din Las Vegas anunță sosirea lui Sony Ericsson X12 aka Anzu mai devreme decât am fi crezut. Astfel, cu ocazia lui CES 2011, eveniment care...

Deși se zvonea că acest telefon va fi anunțat în cadrul lui MWC 2011 luna viitoare, iată că un poster din Las Vegas anunță sosirea lui Sony Ericsson X12 aka Anzu mai devreme decât am fi crezut. Astfel, cu ocazia lui CES 2011, eveniment care debutează mâine, am putea asista la prezentarea oficială a noului model XPERIA.

Zvonurile în această privință și-au făcut apariția după ce a fost descoperit posterul prezent în imaginea de mai sus. Ar putea fi vorba de alt smartphone, dar deocamdată Anzu este favoritul presei de specialitate. XPERIA X12 va sosi cu Android 2.3 la bord, un display touch de 4 inch, port HDMI și ar putea fi disponibil în magazine chiar în acest trimestru.

Dacă va spăla acest model rușinea seriei XPERIA nu știm încă, dar această linie de produse are toate șansele să își ia revanșa prin terminale precum XPERIA Play aka PSP Phone și nou-venitul Anzu X12. Mai multe detalii aflăm mâine direct de la CES!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×