iOS 4.3.1 acum cu jailbreak untethered prin redsn0w... fără suport pentru iPad 2 deocamdată

1.677 ori
<b>iOS 4.3.1 acum cu jailbreak untethered prin redsn0w... fără suport pentru iPad 2 deocamdată</b>După ce am văzut deja o metodă de jailbreak pentru iOS 4.3.1 săptămâna trecută, iată că a apărut acum și varianta untethered, prin intermediul lui redsn0w, ajuns la versiunea 0.9.6rc9. Aceasta este disponibilă pe Windows și OS X, cu...

După ce am văzut deja o metodă de jailbreak pentru iOS 4.3.1 săptămâna trecută, iată că a apărut acum și varianta untethered, prin intermediul lui redsn0w, ajuns la versiunea 0.9.6rc9. Aceasta este disponibilă pe Windows și OS X, cu mențiunea că iPad 2 nu este pe lista terminalelor suportate.

Astfel, dacă sunteți posesor de iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM), iPod touch 3G, iPod touch 4G sau iPad 1, veți putea realiza jailbreak-ul fără probleme. în cazul lui Apple TV 2G, acest proces necesită câteva clickuri în plus pentru a ajunge la aceeași destinație. Probabil vă întrebați de ce nu se poate face încă jailbreak pe iPad 2... ei bine Apple a întărit securitatea pe noua tabletă, dar probabil ca hackerii vor trece peste obstacole în câteva zile.

în aceste condiții, rămâne doar să urmărim contul de Twitter al celor de la Dev-Team, care ne vor anunța cum evoluează jailbreak-ul pentru noul iPad. între timp, dacă aveți intenții de acest gen, vă recomandăm să folosiți fișierele IPSW potrivite, dar mai multe detalii aflați de la iClarified.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×