Orange România își prezintă noul CEO, Liudmila Climoc; aflăm și detalii despre planurile viitoare ale companiei

2.040 ori
<b>Orange România își prezintă noul CEO, Liudmila Climoc; aflăm și detalii despre planurile viitoare ale companiei</b>În dimineața zilei de 28 aprilie 2016 am participat la evenimentul organizat de Orange România, acesta având ca principal scop prezentarea noii echipe de management ce va fi condusă de la 1 mai de către Liudmila Climoc - fost șef al filalei Orange Moldova

Seria evenimentelor de la sfârșitul lunii aprilie a continuat și astăzi, zi în care am luat parte la conferința de presă organizată de către Orange România. Operatorul a profitat de această ocazie pentru prezentarea noii echipe de management ce va fi acum condusă de către Liudmila Climoc, fost CEO Orange Moldova.

(Jean-Francois Fallacher)

Totodată, Jean-Francois Fallacher (fostul CEO al filialei române), va ocupa postul de CEO în cadrul Orange Polonia. Despre Liudmila Climoc aflați că aceasta activează de 19 ani în industria de profil, cariera sa în cadrul Orange începând în 2008, și ocupând posturile de șef al diviziei vânzări, respectiv de CEO ulterior.

(Liudmila Climoc - CEO Orange România)

De-a lungul anilor petrecuți în familia Orange Moldova, Liudmila Climoc a contribuit la dublarea bazei de clienți, ajungându-se la 2.6 milioane de utilizatori în acest moment. Activitatea sa se rezumă acum în cadrul Orange România, filială ce o va conduce oficial începând din data de 1 mai.

Pentru următoarea perioadă Orange are planuri mari, cel mai îndrăzneț fiind lansarea de servicii convergente fix-mobil, program ce debutează în următoarele săptămâni în câteva orașe mari din România. Aflați că aceste servicii vor fi posibile mulțumită parteneriatului încheiat cu Telekom România pentru accesarea rețelei de fibră optică.

În acest fel Orange va putea distribui atât internet fix cu viteze de până la 1 Gbps abonaților, dar și servicii TV îmbunătățite, iar Telekom va putea utiliza rețeaua 4G/4G+ Orange.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×