Nokia E7, disponibil pe Amazon la prețul de 679 USD

2.791 ori
<b>Nokia E7, disponibil pe Amazon la prețul de 679 USD</b>Nokia E7 tocmai și-a făcut apariția pe Amazon.com, unde este listat la prețul de 679 USD, dar din păcate stocul de terminale a fost deja epuizat. Nokia afirmă că noi unități vor fi disponibile prin același retailer online până la finalul...

Nokia E7tocmai și-a făcut apariția peAmazon.com, unde este listat la prețul de 679 USD, dar din păcate stocul de terminale a fost deja epuizat. Nokia afirmă că noi unități vor fi disponibile prin același retailer online până la finalul lunii.

Deocamdată am aflat că operatorul britanic Three va vinde acest handset la începutul lui 2011 și numeroși alți operatori/retaileri îi vor urma exemplul. Odată cu lansarea sa în România, acest model va fi cel mai probabil al doilea terminal Symbian^3 din țara noastră, după Nokia N8. Un avantaj este și prezența ecranului Clearblack de 4 inch și cu suport multitouch pe E7, protejat de o suprafață anti-zgârieturi.

în plus, handsetul își arata "gradul de rudenie" cu N8, incorporând o cameră de 8MP cu bliț dual LED, geotagging, captură video la 720p și 25 fps, plus stabilizator de imagine video. Sub carcasă se ascunde un CPU ARM 11 de 680 MHz, care își va face treaba excelent, mai ales cu un Symbian^3 ale cărui bug-uri au fost corectate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×