Visa lansează o soluție de plăți cu mobilul via card microSD

1.205 ori
<b>Visa lansează o soluție de plăți cu mobilul via card microSD</b>Visa și Visa Europe tocmai au anunțat lansarea unei noi soluții de plată cu mobilul, pe bază de carduri microSD. Tehnologia va fi oferită prin intermediul unui parteneriat cu DeviceFidelity și pe baza serviciului In2Pay. Metoda de plată este...

Visa și Visa Europe tocmai au anunțat lansarea unei noi soluții de plată cu mobilul, pe bază de carduri microSD. Tehnologia va fi oferită prin intermediul unui parteneriat cu DeviceFidelity și pe baza serviciului In2Pay.

Metoda de plată este disponibilă pentru instituțiile emitente Visa (bănci), care vor oferi clienților carduri microSD ce pot fi folosite pentru a face plăți cu mobilul. Serviciul implicat în această ofertă poartă numele de In2Pay și este compatibil cu numeroase smartphone-uri populare, de la BlackBerry Bold 9650, la iPhone 4, iPhone 3GS și Samsung Galaxy S.

Modelele iPhone vor avea nevoie de o carcasă specială pentru a putea folosi sistemul mobil de plăți. Visa a anunțat că va implementa și suport pentru Symbian și Windows Phone 7 în curând. DeviceFidelity și Visa lucrează de 18 luni la această soluție, care a fost testată deja cu succes în SUA, Europa și Asia în bănci celebre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×