Nokia E71 versus E90 versus N78 in "olimpiada" tastarii rapide

2.753 ori
<b>Nokia E71 versus E90 versus N78 in "olimpiada" tastarii rapide</b>Nokia E71 este asteptat cu nerabdare de catre fanii brandului deoarece handsetul readuce tastatura QWERTY in seria E, dupa ceva timp de absenta. Iata ca un redactor al Thesymbianblog a crezut de cuviinta sa testeze un E90, un terminal T9 si E71, pentru a...

Nokia E71 este asteptat cu nerabdare de catre fanii brandului deoarece handsetul readuce tastatura QWERTY in seria E, dupa ceva timp de absenta. Iata ca un redactor al Thesymbianblog a crezut de cuviinta sa testeze un E90, un terminal T9 si E71, pentru a afla care dintre acestea permite cea mai buna/rapida tastare.

Testele au inclus tastarea unor propozitii, in vreme ce cronometrul era pornit, iar terminalele utilizate au fost E90, E71 si N78. Pe acesta din urma a durat 81 de secunde pentru a scrie 40 de cuvinte (o propozitie), cu mentiunea ca si un simbol si un smiley au "valorat" cat un cuvant. Trecand la E71, acesta va incurca utilizatorul cu degete mari, dar functia auto correct isi face bine treaba. Astfel, propozitia de 40 de cuvinte a fost scrisa in 79.2 secunde pe acest terminal.

In cele din urma, celebrul E90, cu ale sale taste mari si keypad numeric dedicat a aratat ca nu este perfect, in special din cauza barei Space defectuoase. In medie, a durat cam 81 de secunde pentru ca redactorul sa scrie cele 40 de cuvinte. Dupa inca o serie de teste, utilizatorul a ajuns la concluzia ca E71 este campionul acestora, in special daca ati exersat, in vreme ce E90 are doar nevoie de optiunea auto correct pentru a rivaliza cu terminalul anterior mentionat. N78, in schimb este bun doar pentru cei care scriu rar pe telefonul mobil si nu folosesc propozitii prea lungi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×