Nokia 5800 Tube isi face aparitia intr-o serie de imagini; browser dezamagitor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.074 ori
<b>Nokia 5800 Tube isi face aparitia intr-o serie de imagini; browser dezamagitor</b>Dupa ce am vazut imagini cu exteriorul mult-asteptatului Nokia Tube, cunoscut si ca XpressMusic 5800, am aruncat o privire asupra interfatei sale si astazi si asupra browserului: Handsetul se prezinta mai bine decat in ultimele imagini, in care faceam...

Dupa ce am vazut imagini cu exteriorul mult-asteptatului Nokia Tube, cunoscut si ca XpressMusic 5800, am aruncat o privire asupra interfatei sale si astazi si asupra browserului:

Handsetul se prezinta mai bine decat in ultimele imagini, in care faceam cunostiinta cu o tastatura virtuala deloc impresionanta. Totusi, impresia generala este ca terminalul fie va dezamagi, fie nu va mai fi lansat vreodata. Sincer, am prefera sa fim dezamagiti de pozele acestui handset, dar surprinsi placut de acesta, decat impresionati de imagini si dezamagiti de terminal.

Ca de fiecare data cand il vedem pe Nokia Tube in actiune, ne vom manifesta dorinta de a vedea si un clip video cu XpressMusic 5800 in actiune, drept ultima dovada a existentei sale. Asta daca nu v-au multumit cele cateva secunde in care telefonul a aparut in cel mai nou film Batman, The Dark Knight, in mana lui Morgan Freeman.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×