Nokia E90, terminalul ideal pentru jurnalisti

2.269 ori
<b>Nokia E90, terminalul ideal pentru jurnalisti</b>Am avut ocazia de a vedea celebrul Nokia E90 Communicator "la lucru", dezvaluind o combinatie puternica intre hardware si software si intre functiile unui PC portabil si cele ale unui telefon de top. Telefonul ni se prezinta ca o serie de compromisuri...

Am avut ocazia de a vedea celebrul Nokia E90 Communicator "la lucru", dezvaluind o combinatie puternica intre hardware si software si intre functiile unui PC portabil si cele ale unui telefon de top. Telefonul ni se prezinta ca o serie de compromisuri care dau nastere unui super gadget pentru jurnalistii din toata lumea.

Putem spune ca E90 este exact ceea ce iPhone nu este: un terminal creat cu scopuri serioase, cu accentul pe creatia media, in locul playbackului. Tastatura sa de mari dimensiuni si ecranul cu rezolutie inalta sunt de asemenea indicii ale utilitatii telefonului. La capitolul comunicare, handsetul sta excelent suportand GSM in 4 benzi, GPRS, HSDPA 3G, WiFi si multe altele. Camera sa de 3.2 megapixeli va multumi chiar si pe cei mai pretentiosi fotografi, iar functiile de inregistrare video si audio sunt mai mult decat acceptabile. Terminalul include si GPS, dar fara o putere mare de receptie, impreuna cu o mare varietate de feature-uri.

Web browsingul este mai bun decat la majoritatea telefoanelor din aceasta categorie, datorita display-ului intern la o rezolutie de 800x352 pixeli. Playbackul video inca nu a ajuns la valoarea celui suportat de iPhone, dar avansul terminalului produs de Apple se micsoreaza. Principalul defect al lui E90 este marimea sa, care combinata cu greutatea il fac pe acesta comparabil cu alte modele Communicator mai vechi. Spatiul de stocare este limtiat la 2GB, obtinuti prin intermediul unui card microSD.

E90 isi dezvaluie adevaratul potential in mana unor experti media, dovedindu-se de mare ajutor pentru jurnalistul mereu pe fuga si pentru un developer web care doreste un terminal performant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×