Palm renunta la lansarea lui Foleo

Autor:  | Publicat în:  Palm 794 ori
<b>Palm renunta la lansarea lui Foleo</b>CEO-ul Palm a anuntat ieri pe site-ul oficial al companiei ca a hotarat anularea producerii modelului Foleo, chiar daca reprezentantii companiei afirmasera ca vom vedea terminalul pe piata in aceasta toamna. In loc sa se imparta intre Foleo, care ruleaza...

CEO-ul Palm a anuntat ieri pe site-ul oficial al companiei ca a hotarat anularea producerii modelului Foleo, chiar daca reprezentantii companiei afirmasera ca vom vedea terminalul pe piata in aceasta toamna.

In loc sa se imparta intre Foleo, care ruleaza o versiune de Linux si smartphone-urile dotate cu Palm OS, compania producatoare se va axa in intregime pe dezvoltarea platformei de urmatoare generatie. Fie ca aceasta va fi o versiune modificata de Linux, Garnet OS sau un sistem de operare in intregime nou, Palm promite imbunatatiri semnificative prin intermediul noilor softuri. Stim deja ca Palm OS este invechit, in special in comparatie cu smartphone-urile multimedia, cum este Apple iPhone.

Compania va continua sa dezvolte hardware care sa ruleze Windows Mobile, iar CEO-ul Palm afirma ca va exista o versiune a modelului Foleo care va include noua platforma Palm. In mod clar producatorul doreste sa intre pe piata terminalelor care sunt mai mult decat smartphone-uri si mai putin decat PC-uri portabile, de vreme ce UMPC-urile nu sunt inca destul de populare. Totusi, in timp ce venerabilul creator de terminale smart aborda piata companioanelor smartphone, competitia se "strecoara" pe piata cu o serie de telefoane noi, cu baterii mai bune, performante de top si sistem de operare usor de folosit.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×