Detalii despre telefonul Sharp 880SH

Autor:  | Publicat în:  Sharp 3.045 ori
<b>Detalii despre telefonul Sharp 880SH</b>Se pare ca Sharp va lansa un nou telefon in Germania, prin intermediul operatorului Vodafone. Noul model, pe numele sau 880SH va fi dotat cu feature-uri clasice dar si cu o serie de imbunatatiri fata de predecesorii sai. Admirati-l in imaginea de mai jos:...

Se pare ca Sharp va lansa un nou telefon in Germania, prin intermediul operatorului Vodafone. Noul model, pe numele sau 880SH va fi dotat cu feature-uri clasice dar si cu o serie de imbunatatiri fata de predecesorii sai. Admirati-l in imaginea de mai jos:

Terminalul soseste dotat cu taste navigationale si intr-un design de tip slider, fiind compatibil cu HSDPA/EDGE/GPRS la capitolul conectivitate. Noul Sharp va include un display QVGA LCD de 2.2 inch si o camera de 2 megapixeli. Datorita suportului pentru conexiuni HSDPA de mare viteza, utilizatorii unui  Sharp 880SH se vor putea bucura de streaming video QVGA la inalta rezolutie si de playback video de calitate.

Noul model va avea si rolul unui music player si va include un radio FM, destinat melomanior care doresc sa aiba colectia de hituri "purtator". Nu cunoastem inca pretul de lansare al terminalului sau data sa de lansare, dar va vom informa de indata ce le vom afla. Intre timp observam orientarea catre functiile de  divertisment a producatorilor de top, lasand functiile business in seama companiilor din top 3, cum ar fi Nokia sau Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×