Nokia EOS/Lumia 1020 Își expune accesoriul pentru Încărcare wireless

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.444 ori
<b>Nokia EOS/Lumia 1020 Își expune accesoriul pentru Încărcare wireless</b>După atât de multe fotografii cu Nokia EOS/Lumia 1020, sau mai nou Lumia 909, iată că a venit momentul să vedem și accesorii ale terminalului. E vorba despre o carcasă specială pentru încărcare fără fir a acestui model. &nbsp; E interesant...

După atât de multe fotografii cu Nokia EOS/Lumia 1020, sau mai nou Lumia 909, iată că a venit momentul să vedem și accesorii ale terminalului. E vorba despre o carcasă specială pentru încărcare fără fir a acestui model.

E interesant faptul că acest accesoriu e produs chiar de către Nokia, în vreme ce de obicei era produs de o altă companie. Mă aștept acum să văd și o nouă serie de căști Purity, poate o nouă serie de difuzoare NFC, de vreme ce generația trecută de la Nokia arata foarte bine. Numărătoarea inversă continuă, iar joi, pe 11 iulie îl vom vedea în sfârșit pe EOS/Lumia 1020 prezentat oficial.

Vă reamintesc că acest model este un cameraphone de 41 de megapixeli, care ar putea face saltul la un ecran de 5 inch sau chiar mai mult. Observați și capacitatea accesoriului din imagine: 5 V și 1020 mAh, ceea ce e destul de puțin față de ce oferă producătorii de accesorii de acest gen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×