Nokia face o contra-oferta pasionatilor de iPhone

1.264 ori
<b>Nokia face o contra-oferta pasionatilor de iPhone</b>Printr-o miscare buna de marketing, Nokia provoaca Apple, axandu-se pe deschiderea sa catre aplicatiile third party create pentru platforma S60 folosita de telefoanele din Seria N. Noua campanie foloseste anunturi ce descriu avantajul telefoanelor Nokia,...

Printr-o miscare buna de marketing, Nokia provoaca Apple, axandu-se pe deschiderea sa catre aplicatiile third party create pentru platforma S60 folosita de telefoanele din Seria N.

Noua campanie foloseste anunturi ce descriu avantajul telefoanelor Nokia, oferindu-le developerilor third party un spatiu de creatie. Pentru cei care n-au aflat inca vestile proaste, Apple tocmai a lansat versiunea 1.1.1 de firmware pentru iPhone, blocand practic toate aplicatiile third party create pana acum pentru acest telefon. In schimb, Nokia doreste sa-si informeze clientii despre avantajele unui sistem de operare gratuit si deschis developerilor.

Acest soi de "advertising negativ" nu ne surprinde prea mult, avand in vedere amploarea scandalului starnit de noul firmware si de dorinta celor de la Nokia de a se razboi cu Apple. Compania lui Steve Jobs isi pregateste terenul pentru o patrundere masiva in Europa, "pamant natal" pentru gigantul finlandez... Astfel, cu sicane de la Nokia si probleme de colaborare cu Orange si Vodafone, iPhone se transforma intr-un fenomen incert pentru publicul "Batranului Continent".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×