Nokia Va Prezinta "Urmatorul Episod"!

947 ori
<b>Nokia Va Prezinta "Urmatorul Episod"!</b>Mister total si multa mirare! Astfel ne intampina site-ul dedicat "urmatorului episod" produs de Nokia, care deocamdata este prezent sub forma uni microsite cu rol de teaser. Pe 2 noiembrie proiectul celor de la Nokia va capata forma palpabila, sau mai...

Mister total si multa mirare! Astfel ne intampina site-ul dedicat "urmatorului episod" produs de Nokia, care deocamdata este prezent sub forma uni microsite cu rol de teaser.

Pe 2 noiembrie proiectul celor de la Nokia va capata forma palpabila, sau mai bine zis digital palpabila... La ora actuala puteti adauga commenturi pe microsite-ul "The Next Episode" si le puteti vizualiza pe cele adaugate pana acum. Lasati imaginatia sa zburde, atat in timp ce scrieti commentul, ci si atunci cand le cititi pe cele scrise deja. Indiciile arata ca ar putea fi vorba despre un nou music phone (datorita butoanelor muzicale de pe ecran).

E posibil sa fie vorba chiar de o lansare a unei trupe de heavy metal, de vreme ce majoritatea persoanelor care au comentat pana acum au mentionat aceasta muzica. Sa fie Nokia gata de a ne oferi muzica gratuita prin intermediul unei formatii inovatoare? Poate vom avea de-a face cu un proiect mai amplu, un soi de blog muzical real time, care va permite utilizatorilor sa mixeze, sa asculte si sa uploadeze melodiile preferate... Raspunsul? In data de 2 noiembrie!

Update : M-am inregistrat pentru a fi notificat in legatura cu The Next Episode, iar mailul se incheia cu mentionarea "echipei N Series". Sa fie vorba despre un nou telefon din seria N?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×