Mulți utilizatori iOS 10 se plâng de poziționarea butonului shuffle în Apple Music; Cel mai incomod buton virtual din istorie?

1.349 ori
<b>Mulți utilizatori iOS 10 se plâng de poziționarea butonului shuffle în Apple Music; Cel mai incomod buton virtual din istorie? </b>Cu toate că aduce numeroase lucruri noi, iOS 10 nu este un sistem de operare perfect - detaliu care ni se confirmă chiar astăzi. Se pare că numeroși utilizatori iOS 10 se plâng de poziționarea butonului shuffle în cadrul aplicației Apple Music, aceasta f

Apple a făcut mare caz de schimbarea de interfață a lui Apple Music, odată cu sosirea lui iOS 10, dar se pare că unele aspecte ale sale nemulțumesc publicul. Noul design implică și un buton shuffle pe care cumva nu îl găsește nimeni. Mai jos avem și un clip video în care mai multe persoane pur și simplu nu reușesc să găsească shortcutul. 

Practic el ar trebui să se afle în fereastra "Now Playing", dar în realitate trebuie să facem un swipe în sus pentru a accesa zona dedicată acestui tip de control. Astfel de cârcoteli cam intră la "first world problems" și sunt o bagatelă pe lângă supărarea legată de eliminarea jackului audio. 

Ceea ce vedeți în acest clip sunt o serie de persoane din San Francisco, care au încercat să găsească funcția shuffle și uneori de nervi au și scuturat telefonul de câteva ori. Personal nu îmi place să las muzică pe Shuffle, ci să caut piesele preferate, deci nu mă afectează așa ceva. Cum iOS 10 de abia a sosit sunt sigur că se vor mai găsi cârcoteli legate de el. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×