Iphone se vinde deja in Romania, decodat!

2.405 ori
<b>Iphone se vinde deja in Romania, decodat!</b>Iata ca suntem acum mai mult in UE si chiar si in peisajul industriei mobile, deoarece a iPhone debarcat si in Romania, fiind deja disponibil prin intermediul unei firme clujene. Arobs Transilvania Software SRL vinde in premiera hitul de la Apple, in...

Iata ca suntem acum mai mult in UE si chiar si in peisajul industriei mobile, deoarece a iPhone debarcat si in Romania, fiind deja disponibil prin intermediul unei firme clujene. Arobs Transilvania Software vinde in premiera hitul de la Apple, in retelele Vodafone si Orange la pretul de 600 de euro (plus TVA).

Compania importa terminalele din SUA, iar acestea sunt deja decodate si pot functiona in retelele Vodafone si Orange. Conform Norei Mihalca, asistant manager Arobs compania are doar 3 comenzi la ora actuala, dar publicul este extrem de interesat de noul produs. Iphone-urile nu se afla inca pe stoc, primul model din Romania fiind expus la SIAB. In zilele viitoare mobilissimo.ro va va oferi in exclusivitate o experienta hands-on si un preview al acestui super-telefon prin intermediul modelului prezentat de AROBS la SIAB.

De mentionat este faptul ca noul update de la Apple anuleaza decodarea telefoanelor, deci clientii companiei Arobs vor fi sfatuiti sa nu faca acest upgrade. Acest trend va continua cel putin pana cand va fi lansat un soft care sa anuleze blocarea instituita de firmware-ul versiunea 1.1.1. Va vom tine la curent cu detalii despre sosirea acestui supertelefon in Romania si despre evolutia vanzarilor, permitandu-va sa admirati terminalul in toata splendoarea sa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×