Nokia Goldfinger ar putea fi lansat cu control prin gesturi 3D efectuate În aer

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.292 ori
<b>Nokia Goldfinger ar putea fi lansat cu control prin gesturi 3D efectuate În aer</b>Exact când credeam că Nokia a terminat cu lansările pentru o perioadă, iată că au apărut câteva nume de cod noi pentru viitoare terminale Nokia. Printre ele se numără și Goldfinger care ar putea include o metodă de control familiară. &nbsp;...

Exact când credeam că Nokia a terminat cu lansările pentru o perioadă, iată că au apărut câteva nume de cod noi pentru viitoare terminale Nokia. Printre ele se numără și Goldfinger care ar putea include o metodă de control familiară.

Nokia are în pregătire două telefoane cu Windows Phone 8.1 la bord, iar unul dintre ele, cel numit Goldfinger va include 3D Touch. Această nouă tehnologie este practic o modalitate de control prin gesturi efectuate în aer. și asta nu doar deasupra ecranului, ci și deasupra laturilor handsetului.

Va fi interesant de văzut sub ce formă va sosi tehnologia pe Goldfinger: senzori de proximitate, camere, senzori infraroșu sau altele. E posibil și ca sensibilitatea capacitivă a ecranului să fie extinsă, dar deocamdată scăpările vorbesc doar despre "senzori hardware", deci mă aștept la o implementare cam ca la gesturile lui Galaxy S4.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×