Nokia Goldfinger ar putea fi lansat cu control prin gesturi 3D efectuate În aer

1.313 ori
<b>Nokia Goldfinger ar putea fi lansat cu control prin gesturi 3D efectuate În aer</b>Exact când credeam că Nokia a terminat cu lansările pentru o perioadă, iată că au apărut câteva nume de cod noi pentru viitoare terminale Nokia. Printre ele se numără și Goldfinger care ar putea include o metodă de control familiară. &nbsp;...

Exact când credeam că Nokia a terminat cu lansările pentru o perioadă, iată că au apărut câteva nume de cod noi pentru viitoare terminale Nokia. Printre ele se numără și Goldfinger care ar putea include o metodă de control familiară.

Nokia are în pregătire două telefoane cu Windows Phone 8.1 la bord, iar unul dintre ele, cel numit Goldfinger va include 3D Touch. Această nouă tehnologie este practic o modalitate de control prin gesturi efectuate în aer. și asta nu doar deasupra ecranului, ci și deasupra laturilor handsetului.

Va fi interesant de văzut sub ce formă va sosi tehnologia pe Goldfinger: senzori de proximitate, camere, senzori infraroșu sau altele. E posibil și ca sensibilitatea capacitivă a ecranului să fie extinsă, dar deocamdată scăpările vorbesc doar despre "senzori hardware", deci mă aștept la o implementare cam ca la gesturile lui Galaxy S4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×