Primul telefon Jolla se va lansa pe 27 noiembrie

1.149 ori
<b>Primul telefon Jolla se va lansa pe 27 noiembrie</b>în primăvara acestui an, mai precis în luna mai, cei de Jolla au anunțat primul smartphone care rulează propriul lor sistem de operare, numit Sailfish OS. De asemenea, acest prim device poartă același nume ca și compania, adică Jolla. &nbsp;...

în primăvara acestui an, mai precis în luna mai, cei de Jolla au anunțat primul smartphone care rulează propriul lor sistem de operare, numit Sailfish OS. De asemenea, acest prim device poartă același nume ca și compania, adică Jolla.

Precomenzile pentru Jolla au început imediat după anunțul oficial, compania afirmând că primele livrări se vor onora în trimestrul 4 din 2013. Astăzi, Jolla a anunțat faptul că primul lor smartphone se va lansa pe 27 noiembrie, iar primul lot de 450 de bucăți va fi vândut prin intermediul unui magazin al operatorului finlandez DNA, din Helsinki. Se pare că acest magazin va fi deschis doar pentru o singură seara, datorită stocului mic de smartphone-uri Jolla disponibile.

Primul telefon Jolla se va lansa pe 27 noiembrie

Aceste prime 450 de bucăți vor fi vândute în primul rând celor care și-au rezervat unul prin serviciul de precomandă, compania primind o sumă de bani în avans de la acești doritori. Clienții vor fi invitați să viziteze magazinul, să facă un scurt tur, după care își vor primi propriul smartphone Jolla. Compania afirmă că au primit peste 50.000 de comenzi, dar nu precizează un număr exact. Cei care au făcut o astfel de precomandă își vor putea ridica telefonul din magazinele DNA din Finlanda la începutul lunii decembrie.

Smartphone-ul Jolla dispune de un display de 4.5 inch, 16 GB de stocare, 1 GB RAM, procesor dual-core Qualcomm 1.4 GHz, cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Acesta măsoară 9.9 mm în grosime, cântărește 141 grame și vine cu o bateri de 2100 mAh. Directorul Jolla, Marc Dillon a precizat că dorește să aducă acest smartphone și pe piața din Europa, dar pentru moment nu se știe o dată exactă. Prețul impus de producător pentru Jolla este de 399 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×