Nokia HERE Drive, HERE Drive+ și HERE Transit actualizate; Serviciile HERE acum pe toate telefoanele WP8!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.918 ori
<b>Nokia HERE Drive, HERE Drive+ și HERE Transit actualizate; Serviciile HERE acum pe toate telefoanele WP8!</b>Noi versiuni ale aplicațiilor HERE Drive, HERE Drive+ și HERE Transit de la Nokia vor fi disponibile pentru download tuturor posesorilor de smartphone-uri Windows Phone 8 până la final de săptămână. Posesorii unui Lumia 928, 925, 920, 822, 820,...

Noi versiuni ale aplicațiilor HERE Drive, HERE Drive+ și HERE Transit de la Nokia vor fi disponibile pentru download tuturor posesorilor de smartphone-uri Windows Phone 8 până la final de săptămână. Posesorii unui Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 și 620 beneficiază de HERE Maps, HERE  Transit și HERE Drive+ preinstalat.

Cei care au un Lumia 720, 521 sau 520 primesc și HERE Drive preinstalat, în vreme ce HERE Drive+ necesita o taxă de 15.49 euro pentru servicii globale de navigare. Restul posesorilor de telefoane WP8 au parte de HERE Maps gratuit în Windows Phone Store și doar cei din SUA, Canada, Mexic, UK, Franța, Italia, Germania și Spania primesc gratuit și HERE Transit și HERE Drive.

Nokia HERE Drive, HERE Drive+ și HERE Transit actualizate; Serviciile HERE acum pe toate telefoanele WP8!

Cei din alte țări, precum România vor trebui să plătească 1.99 euro pentru HERE Transit și 34.99 euro pentru HERE Drive+. HERE Drive vine acum cu o vizualizare în ansamblu a condițiilor de trafic, o opțiune My Commute pentru drumul ideal spre muncă, viteza ideală și ruta ideală. HERE Transit a primit un nou design pentru a fi mai ușor de utilizat și mai eficient.

Veți folosi HERE sau rămâneți la serviciile Google?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×