Nokia HERE Maps Beta ajunge acum În magazinul de aplicații Samsung; apk-ul disponibil și pentru alte terminale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.288 ori
<b>Nokia HERE Maps Beta ajunge acum În magazinul de aplicații Samsung; apk-ul disponibil și pentru alte terminale</b>Dacă acum câteva zile, o versiune scăpată pe web a aplicației Nokia HERE Maps era disponibilă neoficial pentru terminalele Android, acesta încetând să funcționeze la 24 ore de la încărcarea pe platforma MediaFire, iată că astăzi aplicația...

Dacă acum câteva zile, o versiune scăpată pe web a aplicației Nokia HERE Mapsera disponibilă neoficial pentru terminalele Android, acesta încetând să funcționeze la 24 ore de la încărcarea pe platforma MediaFire, iată că astăzi aplicația cu pricina ajunge acum în versiunea Beta în magazinul de aplicații Samsung.

Astfel, începând de astăzi, atât posesorii de terminale Samsung, cât și de alte terminale Android pot descărca noua versiune (v1.0-172) gratuit din Samsung App Store, sau de aici. Totuși, datorită faptului că este un release beta, ne-am putea aștepta și la unele bug-uri ce vor fi rezolvate în timp.

De asemenea, HERE Maps este disponibilă și pentru smartphone-urile și ceasurile inteligente ce rulează platforma Tizen. Potrivit cititorilor noștri care au instalat versiunea anterioară, harta României ocupă aproximativ 278 Mb.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×