Bill Gates laudă Apple Pay și afirmă că "e o idee fantastică"

651 ori
<b>Bill Gates laudă Apple Pay și afirmă că "e o idee fantastică"</b>Cofondatorul Microsoft, Bill Gates a avut câteva cuvinte de spus despre rivalii de la Apple și se pare că el apreciază mult ideea lui Apple Pay. Vă reamintesc că Microsoft a avut un rol vital în existența Apple, ajutându-i cu o sumă importantă...

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates a avut câteva cuvinte de spus despre rivalii de la Apple și se pare că el apreciază mult ideea lui Apple Pay. Vă reamintesc că Microsoft a avut un rol vital în existența Apple, ajutându-i cu o sumă importantă atunci când compania era aproape de colaps.

Gates vrea să aducă mobile bankingul mai aproape de țările sărace, după ce și-a petrecut ultimul deceniu încercând să eradicheze bolile fatale din Africa. La ora actuală Windows Phone nu are un serviciu clar de plăti cu mobilul, în vreme ce Google are Google Wallet și Apple are Apple Pay. într-un interviu recent Bill Gates a ținut să laude Apple Pay, drept "o idee fantastică", afirmând și că nu i-ar cere ajutorul lui Tim Cook pentru un proiect propriu.

Aparent Apple Pay nu ar fi acea soluție low cost pe care o cauta faimosul filantrop. Gates vrea eficienta, cheltuieli reduse și accesibilitate pentru omul de rând. Același fost șef Microsoft a declarat că într-o bună zi toate telefoanele mobile, inclusiv cele Windows Phone vor efectua plăti mobile, iar celor de la Apple li se va datora popularizarea serviciului. Standardele industriei, printre care și NFC vor asigura o uniformitate a serviciilor companiilor rivale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×